úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Cizrnová nádivka - bez lepku, mléka, vajec

Cizrnová nádivka - bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Nádivky
Hodnocení:
Hodnotilo 7 lidí
Pro alergiky: Bez lepku
Bez vajec
Bez mléka
Bez ořechů
Ingredience: bezlepkové pečivo (starší, ne zcela povedené)
domácí sójové mléko
vyšlehaný nálev z cizrny (namísto bílků)
Stella
hrst kudrnaté petrželky
česnek
sůl
drcený kmín
pepř
majoránka


Postup přípravy:

Pečivo si namočíme do domácího sójového mléka. Raději méně, než více, abychom nemuseli dohušťovat ;-). Přidáme rozpuštěnou Stellu (příp. jiný tuk), osolíme, opepříme a dochutíme drceným kmínem, majoránkou a lisovaným česnekem. Přidáme nadrobno nasekanou kudrnatou petrželku.

Ušleháme si sníh z cizrny a opatrně vmícháme do připravené směsi. Dochutíme, je-li třeba tak i dohustíme (bezlepková strouhanka), nandáme do vymazané zapékací nádoby a pečemě do zezlátnutí. Cca při 180 °C 30 minut.

Autor: Peťa77

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte