úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Galetky - kynuté palačinky bez lepku, mléka, vajec

Galetky - kynuté palačinky bez lepku, mléka, vajec

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Sladká jídla
Hodnocení:
Hodnotili 2 lidé
Pro alergiky: Bez lepku
Bez vajec
Bez mléka
Ingredience: 300 ml vody
250 g pohankové jemné mouky
2 lžíce škrobu rozmíchané v trošce vody
2 lžíce oleje
2 lžíce kokosového sirupu (cukru)
1/3 sušeněho droždí

olej na smažení
Postup přípravy:

Ze všech surovin si připravíme těsto, které necháme 90minut kynout.

Smažíme.

Můžeme podávat s pečenými jablky či plnit džemem.

Pečená jablka připravuji tak, že oloupaná jablka naplním trochou kokosového sirupu (jiného sirupu, cukru), kouskem ořechu, zakápnu olejem a peču v troubě.

Autorka: Evžena Trnková

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte