úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Kynuté koláče - bez lepku a mléka

Kynuté koláče - bez lepku a mléka

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Kynuté moučníky
Hodnocení:
Hodnotili 4 lidé
Pro alergiky: Bez lepku
Bez mléka
Ingredience: 350 g mouky - po třetině Bake and Cake, Jizerky a Schar Pattiseria
200 ml teplého mandlové mléko
1 vejce
5 lžic moučkového cukru
2 lžíce inulínové vlákniny
BIO citrónová kůra
5 g sušeného droždí
3 - 5 g tuku



špetka soli a vinného kamene
citronová BIO kůra
Postup přípravy:

Z mouky, inulinu, cukru, soli,  vinného kamene, citrónové kůry, droždí, mandlového mléka a vajíčka vymícháme těsto, které dáme kynout.

Po vykynutí v uzavřené míse přidáme a tuk. Náplň zvolíme dle vlastích chutí a zdravotních možností - př. makovou, ořechovou, jablečnou apod.

Autorka: Radka Vrzalová

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte