2 uzená kuřecí stehna 30 dkg kuřecích jater 60 dkg bezlepkového bílého pečiva 40 dkg špenátu, nebo mladých sekaných kopřiv 2 lžičky kurkumy 1 menší cibule 2 stroužky česneku 4 lžíce Hrašky 1 lžíce oleje sůl pepř muškátový oříšek
2 uzená kuřecí stehna 30 dkg kuřecích jater 60 dkg bezlepkového bílého pečiva 40 dkg špenátu, nebo mladých sekaných kopřiv 2 lžičky kurkumy 1 menší cibule 2 stroužky česneku 4 lžíce Hrašky 1 lžíce oleje sůl pepř muškátový oříšek
Stehna povaříme cca 1/2 hodinky a necháme si vývar, do kterého můžeme pro zlepšení barvy přidat kurkumu. Vývarem pak zalijeme na kostky pokrájené pečivo. Stehna obereme a maso nasekáme na drobnější kousky.
Cibulku nakrájenou na drobno osmahneme na trošce másla a přidáme na malé kousky pokrájená játra a necháme je restovat.
Špenát nebo kopřivy osolíme, trochu podlijeme a chvilku podusíme.
Z pečiva a vývaru si vypracujeme směs, do které přidáme Hrašku a lžíci oleje, přidáme maso, játra a špenát (nebo kopřivy) a vše pořádně promícháme.
Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme nastrouhaný mušk. ořech.
Rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a při cca 180st pečeme do zlatova asi 30-40 minut.