2 kuřecí skelety nebo 4 kuřecí stehna bez kůže 400 g konzerva máslových fazolí slitých a propláchnutých (většinou kupuji sušené 250 g a nechám přes noc namočit a uvařím do měkka) 2 menší cibule (nakrájené nadrobno) 6 mrkví (nakrájených na půlkolečka) 2 lžíce rostlinného oleje 1 vrchovatá lžíce bezlepkové mouky Schar Universal 3 - 4 snítky rozmarýnu (lístky otrhané a nakrájené nadrobno) 3 - 4 snítky šalvěje (lístky otrhané a nakrájené nadrobno) 3 - 4 snítky tymiánu (lístky otrhané) 2 lžičky mletého římského kmínu 2 lžičky mletého koriandru (používám kmín i koriandr v celku a podrtím v hmoždíři) 1 lžička kurkumy sůl čerstvě mletý pepř bezlepkový chléb k podávání (např. viz recept na chléb s kořením a semínky :)