Infolinka 541 212 450

Žampiónový krém - bez lepku, mléka, vajec

INGREDIENCE

žampióny domácí kokosové mléko kaše Sinlac Alsan, Stella či jiný rostlinný tuk houbové koření



POSTUP

Žampióny nakrájíme na kousky, osmahneme na tuku, okořeníme houbovým kořením, podlijeme vodou a dusíme pár minut do změknutí. Část žampionů vyjmeme a zbytek rozmixujeme spolu s kokosovým mlékem a kaší Sinlac, která jednak dodá pokrmu chuť, zároveň ho zjemní a zahustí.

Před podáváním vložíme zbylé podušené houby. My jíme takto, lze samozřejmě podávat i s bramborem, příp. jinou přílohou, kterou uznáte za vhodnou ;-).

 

 

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

5.0x
(Hodnotilo 7 lidí)

Kategorie