Postup přípravy
Náplň: Mák svaříme s mlékem a cukrem krupicí. Přidáme Stellu a směs mícháme, dokud se máslo nerozpustí. Náplň necháme vychladnout a pak ji zahustíme nastrouhanými piškoty.
Těsto: Tofu umyjeme ve vlažné vodě a lehce vysušíme. Rozmícháme s mlékem, vejci, solí a oběma cukry. Vmícháme mouku promísenou s kypřícím práškem a nakonec olej.
<span style="line-height: 20.7999992370605px;">Plech vymažeme Stellou a vysypeme hrubou moukou a naplníme těstem. Makovou náplň se snažíme rovnoměrně rozetřít po celém povrchu těsta.</span>
Drobenka: Z mouky, cukru a změklé Stelly připravíme drobenku a naneseme ji na koláč. Nakonec posypeme mandlemi.
Pečeme při 160 °C asi 40 min.