Postup přípravy
Spařené a oloupané mandle rozmixujeme asi v 550 ml vody. "Mandlové mléko" pak přecedíme a doplníme o další vodu, aby celkový objem "mléka" byl asi 500 ml. Mléko si rozdělíme na dvě části, z nichž do jedné přidáme kukuřičný škrob a rozmícháme a druhou část dáme vařit společně s medem. Do vařícího mléka vlijeme "škrobové" mléko a za sníženého plamene a stálého míchání uvaříme hustou kaši. Hotový teplý pudink nalijeme do formiček zprvu chladnout při pokojové teplotě; pak přemístíme do chladničky.
Vychlazený a ztuhlý pudink opatrně vyklopíme a na talířcích můžete ještě ozdobit třeba sekanými mandličkami nebo rozpustit kvalitní hořkou čokoládu (doporučuji třeba Carobellu-karobovou čokoládu od firmy Molenaartje) společně s lžící kokosového tuku a udělat si tak čoko přeliv. Fantazii se meze nekladou.