Postup přípravy
V rendlíku si zahřejeme smetanu s jednou lžicí medu a necháme vychladnout. Vešleháme vejce a žloutky a směs rozdělíme do 4 zapékacích misek (ohnivzdorných misek) na Crème Brûlée, které jsme si předem vymazali máslem. Misky naskládáme na hlubší plech naplněný vodou tak, aby sahala asi do 2/3 výšky misek. Plech dáme do trouby vyhřáté na 190 °C a pečeme asi 15 - 20 minut. Po uplynutí daného času necháme krém v miskách důkladně vychladnout a posléze jej dáme ještě do lednice řádně "zatuhnout".
Zbylý med společně se 2 lžícemi vody zahřejeme na pánvi, až nám vznikne karamel. Zlatavý karamel nalijeme na povrch vychlazeného krému a dáme ještě na několik hodin do lednice vychladit.
TIP: Do Crème Brûlée můžete také přidat ovocné pyré, ořechy nebo čokoládu.