Postup přípravy
Těsto připravíme z pěti žloutků, které vyšleháme s pěti lžícemi cukru. Přidáme postupně pět lžic mouky s práškem do pečiva, pět lžic horké vody a nakonec opatrně zamícháme vyšlehaný sníh z pěti bílků. Ihned nalijeme na pečícím papírem vyložený menší plech s vysokým okrajem a pečeme v předehřáté troubě při 200 stupních cca 15 minut. Necháme vychladnout.
Připravíme náplň. Tři tvarohy vyšleháme s 50 gramy másla, vanilkovým cukrem a cukrem dle chuti a přimícháme část ovoce. Rozetřeme na vychladlé piškotové těsto a zlehla posypeme zbylým ovocem. Dáme na chvíli do lednice.
Mezitím uvařímé červené dortové želé dle návodu na obalu a necháme trochu zchladnout. Pak jím zalijeme ovoce na koláči.
Necháme v lednici ztuhnout. Dobré je nechat celý koláč v lednici dvě hodinky uležet.