500 ml teplé vody (25 - 30 °C) 250 g mouky Schaer Mix B 250 g mouky Schaer Mix Dunkel Brot 250 g vychladlého dýňového pyré (na 1 polévkové lžíci olivového oleje osmažit na malé kostičky dužniny dýně Hokaido, přidat 50 ml vody, dusit do měkka pod pokličkou, namixovat tyčovým mixérem) 50 g rozpuštěného zchladlého bezmléčného margarínu nebo olivového oleje 1 vejce 2 rovné polévkové lžíce psylia 1 polévková lžíce bramborového škrobu 1 kávová lžička krupicového cukru 1 kávová lžička chlebového koření 1 kávová lžička kmínu 1 kávová lžička soli 10 g sušeného droždí Dr. Oetker hrst dýňových semínek margarín a kukuřičná polohrubá mouka na vymazání a vysypání formy na pečení chleba