Infolinka 541 212 450

Fazolky na smetaně - bez lepku a mléka

INGREDIENCE

sterilované nebo mražené fazolky sojová smetana Provamel škrob sůl pepř bobkový list cukr citronová šťáva na dochucení



POSTUP

Fazolky (já použila domácí) dáme do hrnce, přidáme vodu a povaříme s kořením (bobkový list, pepř, sůl).

Jakmile jsou měkké, tak je zahustíme škrobem rozpuštěným ve vodě v hrníčku a krátce povaříme. Na závěr zjemníme smetanou Provamel a dochutíme podle potřeby (solí, pepřem, cukrem či citrónovou šťávou).

Podáváme s bramborem, vejcem či s masem.

Dobrou chuť :-).

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

4.3x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie