Infolinka 541 212 450

Koláč z ricotty s pomerančem - bez lepku

INGREDIENCE

Korpus: 100 g studeného tuku ( máslo, Alsan) 200 g Jizerky zelené 2 lžíce studené vody citrónová kůra Náplň: 250 g Ricotty 4 celá vejce 130 g cukru krupice 1 vanilkový pudink 2 vrchovaté polévkové lžíce čerstvé pomerančové šťávy vanilkový cukr kůra z 1 pomeranče (chemicky neošetřeného)



POSTUP

Korpus: V míse odvážíme mouku, kůru z citrónu, přidáme studený tuk a vodu. Rychle zpracujeme těsto, vyválíme a přeneseme do formy (průměr 24 cm). Propíchám vidličkou a vložíme do lednice na cca 30 minut. Pak pečeme v troubě při 175 cca 15 minut a necháme lehce vychladnout.

Náplň: Všechny ingredience prošleháme a nalijeme na poloupečený korpus a dopečeme v troubě na 175 - 180 stupňů cca 30 - 40 minut.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

5.0x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie