úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepková bagetko-veka na chlebíčky

Bezlepková bagetko-veka na chlebíčky

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Pečivo
Hodnocení:
Hodnotilo 14 lidí
Pro alergiky: Bez lepku
Ingredience: 400 g Jizerky
200 ml mléka
50 g pohankové mouky
50 g rozpuštěného másla
1 vejce (ale nemusí být)
3 lžíce oleje
1 lžíce psylia
2 lžičky soli
1 lžička cukru
20 g kvasnic
Postup přípravy:

Nejprve si připravíme kvásek, pak přidáme všechny ostatní ingredience a zpracujeme těsto (je trochu hustší), které necháme cca půl až 3/4 hodinky kynout.

Z vykynutého těsta i potom uděláme 2 menší bagetky (příp. jednu velkou), přikrijeme fólií a ještě půl hodinky necháme kynout.

Pečeme při 200 st.

Autorka: Helena Hloušová

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte