Infolinka 541 212 450

Bezlepkové česnekové trojúhelníky

INGREDIENCE

500 g Jizerky nebo Schar B 300 ml podmáslí 60 ml oleje 1/2 lžičky cukru 1/2 lžičky soli droždí



POSTUP

Než se těsto umíchá, smícháme 100 g másla s 10 stroužky česneku. Vykynuté těsto rozválíme, placku potřeme česnekovým máslem a srolujeme jako roládu. Rozdělíme jii na 2 poloviny, konce prsty spojíme, vložíme na plech vystlaný papírem a plastovou kartou rozdělíme záviny na trojúhelníky. Necháme ještě na plechu 20 min. kynout, potřeme slanou vodou a posypeme semínky. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 30 min.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

2 h 0 min

Hodnocení

4.8x
(Hodnotilo 13 lidí)

Kategorie