Infolinka 541 212 450

Bramborový chléb

INGREDIENCE

250 ml vody 4 lžíce rýžového mléka 5 lžic olivového oleje 1 lžička soli 1 lžička cukru 150 g bezlepkové mouky (například značky Promix) 150 g rýžové krupice 1 balení směsi na bramborové knedlíky od značky Paleta 42 g čerstvého droždí stroužek česneku sádlo na vymazání formy



POSTUP

Uvedené suroviny vložíme do domácí pekárny na chléb (suroviny do pekárny vkládáme v takovém pořadí, jak je napsáno). Zapneme program pro přípravu těsta. Stroužek utřeného česneku přidáme do těsta až po zaznění zvukového signálu.

Jakmile budeme mít těsto vykynuté, propracujeme jej na pomoučeném vále, vytvarujeme bochník, který vložíme do sádlem vymazané chlebové formy. Necháme znovu kynout asi půl hodiny a poté pečeme v troubě předehřáté na 225 °C asi 25 minut.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

3 h 0 min

Hodnocení

4.4x
(Hodnotilo 12 lidí)

Kategorie