Infolinka 541 212 450

Broskvová přesnídávka - bez lepku, mléka, vajec

INGREDIENCE

1500 g broskví 200 g krystalového cukru 1 bezlepkový vanilkový pudink



POSTUP

Výroba domácí přesnídávky je velmi jednoduchá.

Nejprve si omyjeme ovoce, vypeckujeme a nakrájíme na kousky - čím menší, tím rychleji budou rozvařené. Pokrájené ovoce vložíme do hrnce, trošku podlijeme vodou a vaříme do úplného změknutí.

Po uvaření zcedíme, kousky broskví vložíme do mixéru a rozmixujeme na hladký krém. Ten poté vložíme zpět do nádoby na vaření a zahřejeme k bodu varu. V této fázi přidáme ve vodě rozšlehaný vanilkový pudink a krátce povaříme do zhoustnutí.

Uvařenou přesnídávkou naplníme připravené sklenice, uzavřeme a krátce sterilizujeme.

Dobrou chuť;-).

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

4.6x
(Hodnotilo 9 lidí)

Kategorie