Infolinka 541 212 450

Burákové sušenky - bez lepku a mléka

INGREDIENCE

110 g rýžové mouky 110 g burákového másla (použila jsem domácí) 70 g tapiokové mouky 60 g čirokové polohrubé mouky 1 vejce 40 g hnědého cukru s melasou 2 polévková lžíce sojového mléka Provamel 1 polévková lžíce olivového oleje nefiltrovaného za studena lisovaného 1 lžička prášku do pečiva



POSTUP

Všechny ingredience zpracujeme v těsto, vyválíme na 4 mm placku na silikonové podložce a vykrajujeme tvořítkem.

Těsto vyjde na dva plechy, cca 44 ks sušenek.

Pekla jsem oba naráz na 170 °C,  horkovzduchem, asi 10 min.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

3.3x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie