Infolinka 541 212 450

Čokoládový perník

INGREDIENCE

2 hrnky rostlinného mléka 1 hrnek hladké mouky 1 hrnek polohrubé mouky 1 hrnek celozrnné mouky 1 hrnek oleje 1 hrnek cukru 2 žloutky + sníh ze 2 bílků 1 čokoládový pudink 1 prášek do perníku 1 prášek do pečiva 1 vanilkový cukr 1 skořicový cukr čokoládová poleva cokoliv na ozdobení



POSTUP

Postupně smícháme všechny ingredience, na závěr opatrně vmícháme sníh z bílků.

Připravenou perníkovou směs vlijeme na vymmaštěný a vysypaný plech a vložíme do trouby rozpálené na 180 - 200 °C a pečeme zhruba 20 minut.

Vychladlý perník zdobíme dle fantazie, chuti, příp. dietních opatření.

Dobrou chuť ;-).

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

3.4x
(Hodnotilo 5 lidí)

Kategorie