Infolinka 541 212 450

Diviak na póre a mrkvičke s omáčkou z lesných hub a medvedieho cesnaku, zemiaky s kayenským peprom a brusnicový kompótom

INGREDIENCE

diviak soľ peper cibuľa repkový olej jalovec pór mrkva lesné huby ghi ryžové mlieko madvedí cesnak zemiakový škrob zemiaky kayenský peper brusnicový kompót



POSTUP

Zemiaky uvaríme v šupke. Po vychladnutí ich olúpeme, nakrájame a ochutíme kayenským peprom.

Diviaka nakrájame, naklepeme. osolíme, opepríme. Do panvice dáme olej a osmažíme na ňom pór a mrkvu. Z oboch strán prudko orestujeme maso. Pridáme ho k póru a mrkvičke. Podlejeme, pridáme jalovec a dusíme do makka. Na cibuli a ghi (prepustené maslo) osmažíme lesné huby a podlejeme ich vývarom. Povaríme, ochutíme soľou a medvedím cesnakom zahustíme rýžovým mliekom v ktorom, sme si rozmiešali zemiakový škrob. Privedieme k varu, keď začne omáčka hustnuť odstavíme. Podávame s brusnicovým kompótom. Dobrú chuť.

Náročnost

stredne narocny

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

5.0x
(Hodnotilo 2 lidí)

Kategorie