Infolinka 541 212 450

Galetky - kynuté palačinky bez lepku, mléka, vajec

INGREDIENCE

300 ml vody 250 g pohankové jemné mouky 2 lžíce škrobu rozmíchané v trošce vody 2 lžíce oleje 2 lžíce kokosového sirupu (cukru) 1/3 sušeněho droždí olej na smažení



POSTUP

Ze všech surovin si připravíme těsto, které necháme 90minut kynout.

Smažíme.

Můžeme podávat s pečenými jablky či plnit džemem.

Pečená jablka připravuji tak, že oloupaná jablka naplním trochou kokosového sirupu (jiného sirupu, cukru), kouskem ořechu, zakápnu olejem a peču v troubě.

Autorka: Evžena Trnková

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

3.0x
(Hodnotilo 3 lidí)

Kategorie