Infolinka 541 212 450

Italská dýňová buchta - bez lepku a mléka

INGREDIENCE

600 g očištěné dýně 300 g Doves Farm samokypřící 100 g rozinek 2 vejce 4 lžíce oleje 30 g Alsanu nebo Stelly 1 bezlepkový a bezfosfátový prášek do pečiva mletá skořice hřebíček kardamon špetka soli



POSTUP

Očištěnou dýni nakrájíme na kousky, poklademe na plech, přidáme tuk a pečeme v troubě při 180 stupních cca 15 minut.

Vychladlou dýni pak rozmixujeme na pyré. Vyšleháme vejce s cukrem a olejem do pěny, přidáme rozinky, dýňové pyré, mouku se solí a práškem do pečiva a kořením. Pečeme zvolna cca 45 - 55 minut.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

3.8x
(Hodnotilo 9 lidí)

Kategorie