Korpus: 1 hrnek hladké rýžové mouky 100 ml sojové smetany provamel soya cuisine 70 ml slunečnicového oleje 60 ml studené vody 60 ml pomerančové šťávy 2 lžíce tapiokové mouky 1 lžíce kokosové mouky 1 lžíce bezlepkového vanilkového pudinkového prášku 1 lžička prášku do pečiva 1 lžička jablečného octa 1/2 lžičky jedlé sody 1/4 lžičky xanthanu špetka soli tuk na vymazání formy 20cm Jablečná náplň: 3 oloupaná a nastrouhaná jablka 2 lžíce agávového sirupu 1 lžička škrobu skořice kardamon hřebíček Vanilková náplň: 1 vychlazená plechovka kokosového mléka(použijeme jen tuhou část) 250 ml sojového vanilkového mléka 3 lžíce sojové smetany Provamel 40 g cukru 25 g bezlepkového vanilkového pudinku 25 g Alsanu 3 plátky želatiny