Infolinka 541 212 450

Kančí plátky pod peřinou

INGREDIENCE

kančí maso anglická slanina cibule česnek sůl pepř koření divočina hořčice šlehačka brambory tvrdý sýr



POSTUP

Neprve nakrájíme maso, osolíme, potřeme hořčičí a lisovaným česnekem a necháme marinovat asi 2 hodiny i déle.

Okrájené a omyté brambory nakrájíme na kolečka a dáme na plech. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a opečeme. Brambory osolíme, opepříme a nalijeme na ně opečenou slaninu. Na brambory naskládáme marinované maso a posypeme kořením na divočinu a na kolečka nakrájenou cibulí. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem, podlijeme šlehačkou a dáme péct.

Dobrou chutˇ.

Autorka: zenatka

Náročnost

stredne narocny

Čas přípravy

4 h 0 min

Hodnocení

4.4x
(Hodnotilo 9 lidí)

Kategorie