Infolinka 541 212 450

Koblihy bez vajec, mléka, kukuřice, sóji, ořechů

INGREDIENCE

250 g polohrubé mouky 150 ml rýžového mléka (já použila Valsoia - vanilkové rýžové mléko, ale můžete jakékoliv rostlinné) 25 g změklé Stelly 25 g třtinového cukru 1/3 kostky droždí (max. půl kostky, ale ta třetina fakt stačí) špetka soli olej na potření nebo na smažení



POSTUP

Do mísy dáme všechny suroviny a zaděláme hladké těsto. Ani řídké, ani tuhé, prostě tak akorát na vyválení a necháme v teple hodinku kynout . Můžete použít i pekárnu, aby tuto práci udělala za vás ;-).

Uvedené množství je na 9 plněných koblih o průměru cca 7,5 cm.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

2 h 0 min

Hodnocení

4.1x
(Hodnotilo 19 lidí)

Kategorie