Kvásek: 200 ml teplého rostlinného mléka 1 kávová lžička moučkového cukru 1 kávová lžička bezlepkové mouky 5 g sušeného droždí Těsto: 250 g Schaer Bread 200 g Jizerky 150 - 200 ml teplého rostlinného mléka 150 g jemně strouhané oloupané mladé cuketky bez pecek 100 g moučkového cukru + cukr krupice dle chuti na prosypání ovoce 2 žloutky + 1 na potření s trochou teplé vody 50 g rozpuštěné Stelly 1 cukr s pravou vanilkou 1 polévková lžíce strouhané BIO citrónové kůry špetka soli Drobenka: 80 g cukru krupice 80 g studené Stelly 80 g polohrubé kukuřičné nebo rýžové mouky ovoce dle chuti a sezóny plech 30 x 40 cm vyložený pečícím papírem