150 g mouky Schaer Patisseria + na vyválení 100 g mouky Jizerka 100 g cukru moučka 2 celá velká vejce + 1 na potření 80 g mletých mandlí 60 g rozpuštěného tuku Stella 2 vrchovaté polévkové lžíce tekutého medu 2 polévkové lžíce kakaového prášku 1 polévková lžíce perníkového koření bez lepku, např. Benkor 1 kávová lžička guarové moučky 1 rovná kávová lžička jedlé sody 1/2 kávové lžičky mleté skořice špetka mletého hřebíčku strouhaná kůra z 1 BIO pomeranče pár kapek přírodního pomeračového oleje (cca 3) - nemusí být pokud je těsto husté, ředíme po kapkách rostlinným mlékem zdobíme čokoládovou polevou (hořká čololáda bez mléka a Omega tuk v poměru 3:1) a mandlovým marcipánem pečící papíry