Korpus: 520 g bezlepkové mouky 300 g cuku 10 vajec 20 lžic horké vody 2 vanilkové cukry 1 kypřící bezlepkový prášekprášek citrónová kůra Krém vanilkový: 250 ml mléka 1 máslo 1 vanilkový pudink třtinový cukr, příp. krystalový dle chuti trocha rumu Krém borůvkový: část vanilkového krému + propasírované borůvky Krém čokokávový: 250 ml mléka 1 máslo 1/2 tabulky čokolády (nejlépe vysokoprocentní) cukr pár lžic silné kávy 1 čokoládový nebo karamelový pudink Marcipánové květinky: 100 g sušeného polotučného mléka 100 g cukru moučka 1 lžíce medu trochu oleje fialová gelová barva (bez lepku) Ozdoby z bílé "čokolády": bílá poleva Carla marmeláda na promazání korpusů (dělám si domácí)