350 g hladké bezlepkové mouky (Jizerka, Schär-Pattiserie, apod., 50 g může tvořit pohanková) 200 g bílého tofu 200 g moučkového cukru (dle chuti) + 1 vanilkový cukr 170 g Stelly 2 velká vejce + 1 na potření 50 g velkých rozinek namočených do dvou polévkových lžic tuzemáku + 1 polévková lžíce rumu do těsta 50 g sušeného ovoce 50 g sekaných mandlí 3 kávové lžičky vinného kamene nebo 1 bezlepkový kypřící prášek (2 kávové lžičky) 1 polévková lžíce kůry z bio citronu nebo pomeranče a 2 polévkové lžíce šťávy z citronu či pomeranče 1 polévková lžíce psylia 1 kávová lžička guarové moučky 50 ml vlažného rostlinného mléka (nemusí být, podle hustoty těsta)