Infolinka 541 212 450

Ořechová buchta - bez lepku a mléka

INGREDIENCE

135 g vlašských ořechů mletých 110 g rýžové mouky 4 našlehané bílky 80 g kokosového tuku (rozpuštěného) 60 g cukru 2 lžičky stévie 1 lžička prášku do pečiva štipka soli II. těsto 4 žloutky 110 g rýžové mouky 50 ml sojového mléka 50 g cukru 50 g kokosového tuku 2 lžíce rumu 2 lžičky stévie 2 lžičky vanilkového cukru 2 prášku do pečiva



POSTUP

Postup je stejný jako na třenou bábovku. Formu jsem vymazala kokosovým olejem a vysypala rýžovou moukou.

Pekla jsem na 160 °C - 30 minut.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

4.0x
(Hodnotilo 3 lidí)

Kategorie