Těsto: 200 g Schaer Farine + 100 g Adveni Bake and Cake (nebo 200 g Schaer B + 100 g Jizerky zelené) 150 - 200 ml teplé vody 100 g jemně strouhané mladé cuketové dužniny bez pecek 1 vejce M (50 ml po rozklepu) nebo vaječná náhrada s vodou 50 g cukur moučka 40 g bezmléčného tuku nebo GHÍ 1 lžíce strouhané BIO citrónové kůry 5 g sušeného droždí vlaštovkou 4 g bezlepkového prášku do pečiva špetka soli Náplň: 200 ml horkého sójového neslazeného mléka 100 g mletého máku 100 g mletých nebo strouhaných lístkových oříšků 80 g třtinového cukru 1 lžíce Tuzemáku skořice a citrónová kůra podle chuti příp. kukuřičná strouhanka na dohuštění pečící nádoba vyložená pečícím papírem