Těsto: 300 ml sójového nebo rýžového mléka 300 g bezlepkové mouky (150 g Jizerka + 150 g Doves Farm samokypřící - modrá) 150 g švestkových povidel (domácí jsou nejlepší, pokud zakoupíte v obchodě, nařeďte je několika lžícemi teplé vody do konzistence dětské přesnídávky) 100 - 150 g moučkového cukru (podle chuti a sladkosti povidel) 50 - 100 g plodů moruše (podle chuti) 2 celá vejce 50 ml oleje 2 polévkové lžíce kakaa 1 kypřící prášek do perníku Dr. Oetker 1 kávová lžička bezlepkového koření do perníku (např. Benkor) tuk (bez laktózy) a kukuřičná strouhanka na vymazání a vysypání plechu Poleva a ozdobení: 100 g hořké čokolády (bez laktózy) 30 g rostlinného tuku (bez laktózy) cukrové zdobení - kuličky Dr. Oetker (bez obsahu pšeničného škrobu)