Infolinka 541 212 450

Pohankové rizoto - bez lepku, mléka, vajec

INGREDIENCE

pohanka kuřecí prsa jarní cibulka pórek červená paprika sůl pepř sladká paprika sojová omáčka podravka, příp. jiné koření na dochucení



POSTUP

Pohanku si připravíme podle návodu (dle typu buď jen spaříme, což je lepší s ohledem na zachování rutinu a ostatních látek, které var ničí, nebo povaříme a necháme dojít pod pokličkou. Osolíme.

Na slunečnicovém oleji si osmažíme jarní cibulku. Přidáme na kostičky nakrájená kuřecí prsa, červenou papriku a pórek. Okořeníme. Trošku podlijeme a dusíme do změknutí.

Směs kuřecího masa se zeleninou smícháme s pohankou. Před podáváním necháme společně chvíli "uležet", aby se promísily chutě.

Mohu jen doporučit. Pohanka jako alternativa rýže je nejen zdravá, ale i chutná ;-)

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

4.3x
(Hodnotilo 3 lidí)

Kategorie