rýžové mléko Stella (rostlinné máslo) bezlepkový pudinkový prášek bezlepkové piškoty (rýže, příp. nic) cukr
rýžové mléko Stella (rostlinné máslo) bezlepkový pudinkový prášek bezlepkové piškoty (rýže, příp. nic) cukr
Nejprve si připravíme rýžové mléko (osvědčený recept kamarádky).
Poté dle návodu na pudinkovém prášku uvaříme klasický pudink. V části mléka rozšleháme pudinkový prášek. Zbývající část dáme vařit. Přidáme cukr a kousek tuku. V době varu přilijeme rozšlehaný pudinkový prášek, abychom dosáhli zahuštění a necháme chvilku vařit.
Takto připravený pudink nalijeme přímo do připravené misky, příp. misky vyložené piškoty, uvařenou rýží (lze použít i drť, která nám zbyde při výrobě rýžového mléka) apod a dáme vychladit.
Podáváme buď samotné, a nebo v případě větších dětí i s ovocem, samozřejmě lze i s rostlinnou šlehačkou;-).
Dobrou chuť;-).