Infolinka 541 212 450

Ražničí

INGREDIENCE

vepřové maso klobása anglická slanina cibule paprika grilovací koření olej špejle



POSTUP

Vepřové maso si nakrájíme na kostičky, zakápneme olejem a okořeníme dle chuti. Takto připravené maso necháme pár hodin odležet.

Ostatní ingredience stačí připravit těsně před samotnou přípravou. Na kolečka si nakrájíme klobásu a cibuli, na kousky pak papriku a na kostičky anglickou slaninu.

Všechny suroviny poté "na střídačku" napichujeme na špejle.

Takto připravené ražničí buď smažíme na pánvi, příp. grilujeme na roštu na ohni.

Podáváme s chlebem, brambory, hranolkami apod.

Nelekněte se množství na fotce, tato je z tábora :-D.

Dobrou chuť;-).

 

Náročnost

stredne narocny

Čas přípravy

1 h 30 min

Hodnocení

4.0x
(Hodnotilo 5 lidí)

Kategorie