Infolinka 541 212 450

Rebarborová buchta - bez lepku a mléka

INGREDIENCE

asi 500 g rebarbory 500 g bezlepkové mouky (dávám Doves Farm) 240 ml vody (rostlinného mléka) 180 g tuku (dávám Stellu) 180 g cukru 120 g mletého máku 2 vejce 1 prášek do pečiva 2 lžičky mleté skořice marmeláda



POSTUP

Vyšleháme žloutky s cukrem, rozpuštěným tukem a vodou či mlékem.

Přidáme mouku, prášek do pečiva, mák, skoříci, ušlehaný sníh a rebarboru (oloupanou a nakrájenou na malé kousky).

Pečeme asi 25 minut.

Po vychladnutí můžeme rozříznout a namazat marmeládou.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

2.3x
(Hodnotilo 22 lidí)

Kategorie