Náročnost
                        
                        jednoduchý
                    
                    
                            
                                Čas přípravy
                            
30 minut                    
                    
                    
                        
                            Ingredience
                        
                        2 hrnky bezlepkové mouky (já dala 1 hrnek samokypřící DF, půl hrnku červené DF, půl hrnku Schär Farine)
200 ml smetany na šlehání 
3/4 hrnku cukru 
125 g másla, Hery nebo Stelly (dala jsem Stellu)
mléko dle potřeby 
2 vajíčka 
1/2 prášku do pečiva
1/2 lžičky vanilkového aroma
višňová marmeláda
kousky čokolády
                     
                 
                
                    Postup přípravy
                    Cukr utřeme s vajíčkem, přidáme vanilkové aroma, rozehřátý tuk, mouku smíchanou s práškem do pečiva, smetanu a ještě mléko, pokud to bude hodně husté těsto. Doprostřed muffinu jsem dala trošku marmelády a nahoru čokoládu. Pekla jsem na 180 °C.
Chuťově jsou úžasné, nejsou drobivé.