Postup přípravy
Všechny suroviny (kromě bílků, z nich si připravíme sníh) na těsto smícháme - vznikne jemná hmota, do které pak jemně vmícháme ušlehané bílky. Vlijeme do formy vyložené pečícím papírem.
Tvarohovou náplň vyrobíme tak, že si uvaříme pudink, který smícháme s vanilkovým cukrem a necháme ho za občasného míchání vychladnout. Pak do něj vmícháme žloutek a tvarohy a pořádně zpracujeme, ať je náplň co nejjemnější (nejlépe mixérem). Tvarohovou náplň si dáme do pevnějšího sáčku, kterému ustřihneme roh a touto pomůckou vytvoříme na buchtě mřížku (než to strčíte do trouby, bude to vypadat pofidérně :-D).
Pečeme ve středně vyhřáté troubě do doby, než začne zlátnout tvaroh.
Musím říci, že to tak šíleně vonělo, že jsem musela ochutnat ještě za tepla a je boží! Tak přeji dobrou a zdravou chuť :-)