Postup přípravy
Korpus: Vyšleháme bílky se solí a cukrem, pak zašleháme postupně žloutky a mouky, škrob, nastrouhanou čokoládu, mandle a nakonec vlažnou nutelu (rozehřejeme nad vodní lázní). Pečeme při cca 175 st. cca 40 min. Vyzkoušíme špejlí.
Krém: Pomerančovou šťávu ohřejeme (nesmí se vařit) a rozpustíme v ní želatinu (předem namočenou ve studené vodě). Smícháme s ušlehanou smetanou a spojíme s prošlehaným mascarpone. Pak po lžících přidáme marmeládu (takřka podle chuti). Necháme chvíli v lednici malinko zatuhnout a pak namažeme na korpus (rozkrojený). Přidáme pár kompotovaných mandarinek a necháme přes noc zatuhnout. Je dobré na korpus dát obruč. Ráno polijeme čokoládovou polevou.
Čokoládová poleva: Čokoládu rozpustíme nad vodní lázní, přidáme trochu kokosového či jiného 100% tuku a nalijeme na vychlazený dort.