Postup přípravy
Nejprve si uděláme čokoládovou šlehačku - smetanu ke šlehání ohřejeme takřka do bodu varu, odstavíme a vložíme pomerančovou čokoládu a promícháme. Jakmile se čokoláda roztaví, vložíme do lednice alespoň na 4 - 5 hodin, nejlépe přes noc. Pak vyšleháme.
Troubu rozehřejeme na 190 stupňů. Formu si vyložíme papírem a kokosovým olejem vymažeme obvod. V míse ušleháme bílky s pomerančovou šťávou, postupně přidáme cukr a pak postupně žloutky. Ručně pak zapracujeme kakaový pudink a 1 lžíci kokosového oleje. Vlijeme do formy a pečeme cca 10 minut. Necháme vychladnout.
Jakmile je korpus vychladlý, pomažeme pomerančovou marmeládou. Vyválíme marcipán do kruhu a položíme jej na marmeládou namazaný korpus. Na marcipán pak navrstvíme čokoládovou šlehačku. Dáme do lednice alespoň na 1 hodinu. Pak uděláme polevu z rozpuštěné čokolády a Omegy na polevu (kdo chce zdravějši variantu, použije čistý kokosový tuk). Polevou zalijeme vychlazený dort a necháme ztuhnout.