Postup přípravy
Formu o průměru 24 cm vymažeme, na spodek dáme pečící papír. Troubu rozehřejeme na 200 stupňů.
Korpus: Bílky vyšleháme do pěny, přidáme postupně cukr, pak zašleháme jeden žloutek za druhým a nakonec olej + kokosový olej a ještě asi 5 min šleháme šlehačem. Pak ručně zlehka přimícháme po částech mouku, kakao, prášek do pečiva a škrob. Směs vylijeme do formy, snížíme troubu na 160 - 170 stupňů a pečeme cca 30 - 40 minut (vyzkoušíme špejlí). Necháme na mřížce vychladnout.
Čokoládový krém: Smetanu necháme rozehřát takřka k bodu varu, zalijeme jí nalámanou čokoládu v misce a necháme rozpustit. Dáme vychladnout na alespoň 2 - 3 h do lednice (klidně i přes noc). Mezitím si vytáhneme máslo z lednice, necháme změknout a pak ho vyšleháme. Studený a odleželý čokoládový krém také vyšleháme a postupně do něj zašleháme máslo.
Malinový krém: Mascarpone lehce smícháme spolu s cukry dohladka a pak přidáme malinovou zavařeninu, citronovou kůru a vše propojíme s ušlehanou šlehačkou.
Vychladlý dort rozřízneme na 3 části, naplníme krémy a potáhneme marcipánem nebo fondánem.