Postup přípravy
Bezlepkové piškoty jsem slepila domácí borůvkovou marmeládou a dala na dno mističek.
Bezlepkový pudink jsem uvařila s bezlaktózovým mlékem dle návodu. Nesladila jsem. Teplým pudinkem jsem zalila piškoty.
J<span style="line-height: 20.8px;">ablka jsem nastrouhala nahrubo, vymačkala na ně půl malého citrónu, dala na pánvičku a povařila se lžičkou medu a čtyřmi polévkovými lžícemi jáhelných lupínků. Nepodlévala jsem. Ochutila jsem perníkovým kořením ( skořice doma nebyla ). </span>
<span style="line-height: 20.8px;">Po změknutí jsem odstavila a nechala vychladnout. Pak jsem pomocí lžíce navrstvila na pudink. </span>
<span style="line-height: 20.8px;">Je to mňamka a není to přeslazené. Připravit to lze samozřejmě i s " normálními" surovinami. Pokud jablka zahustíte vločkami, pak to bude chtít asi jemné vločky a trošku podlít vodou.</span>