Těsto: 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť + špetka soli a kapka citrónové šťávy do bílků) 1 kávová lžička vanilkového extraktu 3 polévkové lžíce agávového sirupu 3 polévkové lžíce silného černého čaje 3 polévkové lžíce řepkového oleje 2 polévkové lžíce tapiokového škrobu 2 polévkové lžíce kaštanové mouky 2 polévkové lžíce karobové mouky 2 polévkové lžíce kakaového prášku (používám pralinkový) 3 kávové lžičky vinného kamene nebo 1 rovná lžička jedlé sody na kypření těsta Plnit můžete pouze višňovou marmeládou nebo bezlaktózovou smetanou či smetanou rostlinnou (rýžová, kokosová), nebo pudinkovým krémem s rostlinným mlékem a tukem a okapanými višněmi z kompotu. Dozdobíme bezmléčnou čokoládovou polevou (hořká čokoláda z Lidlu + řepkový olej v poměru 3:1 - 210 g čokolády rozpustit s 30 g řepkového oleje). čokoládové zdobení hořké (supermarkety) mělký plech a 2 pečící papíry, čistá utěrka, moučkový cukr