Infolinka 541 212 450

Špenát s volským okem a kuřecími křidélky

INGREDIENCE

špenátový protlak cibule olivový olej česnek sůl pepř příp. bezlepková mouka na zahuštění vejce kuřecí křidélka koření na kuře



POSTUP

Kuřecí křidélka posypeme kořením, pokapeme olivovým olejem a dáme péct do trouby.

Na oleji zpěníme cibulku, necháme zezlátnout, přidáme špenátový protlak, sůl, pepř, česnek, podusíme. V případě potřeby lze i zahustit trochou bezlepkové mouky rozšlehané ve vodě.

Na oleji připravíme volská oka - samozřejmě být nemusí;-).

Lze podávat bez přílohy, příp. s brambory, těstovinami, knedlíky, dle chuti a typu diety ;-).

Dobrou chuť;-).

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

3.6x
(Hodnotilo 5 lidí)

Kategorie