130 g Alsanu 125 g Jizerky 120 g Schär Mix C Patisseria 120 g třtinového cukru cca 3 polévkové lžíce sójové smetany Provamel cuisine (18 %) 2 lžíce namixovaného koření - skořice, anýz, kardamon, bílý pepř, muškátový oříšek, hřebíček špetka soli
130 g Alsanu 125 g Jizerky 120 g Schär Mix C Patisseria 120 g třtinového cukru cca 3 polévkové lžíce sójové smetany Provamel cuisine (18 %) 2 lžíce namixovaného koření - skořice, anýz, kardamon, bílý pepř, muškátový oříšek, hřebíček špetka soli
Ze všech surovin vytvoříme těsto, zabalíme do potravinářské fólie a necháme min. 2 h odpočinout. Pak po kouskách natlačíme do formiček (použila jsem silikonovou formu od Tescomy).
Pečeme při 155 stupních cca 20 minut.