Infolinka 541 212 450

Svěží quinoový salát s limetkou a mátou

INGREDIENCE

250 g quinoy 250 cherry rajčátek 1 červená cibule svazek máty 2 limetky 4 lžíce olivového oleje



POSTUP
  1. Quinou uvařte v osolené vodě (na 1 šálek quinoy 2,5 šálku vody). Po uvaření se quinoa vyznačuje příjemně lehkou, nadýchanou strukturou a jemnou, lehce oříškovou chutí.
  2. Uvařenou quinou smíchejte s přepůlenými rajčátky, na jemno nakrájenou červenou cibulí, posekanou mátou a olivovým olejem.
  3. Dochuťte limetkovou šťávou, případně dosolte a salát podávejte vychlazený.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 30 min

Hodnocení

4.1x
(Hodnotilo 7 lidí)

Kategorie