Infolinka 541 212 450

Treska na kari

INGREDIENCE

3 porce filé z tresky (rozmražené) 1 - 2 hrsti krájeného pórku 1 dcl rostlinné smetany 2 lžičky rostlinného tuku na vaření kari sůl



POSTUP

Rybu dobře osušíme.

Do hrnce nebo vyšší pánve dále lžičku tuku a pórek, přidáme asi polovičku kari a krátce orestujeme. Vložíme osolené porce ryby.  Znovu posypeme zbytkem kari a poklademe každou porci troškou tuku.

Zakryjeme pokličkou a dusíme cca 15 min.

V případě potřeby malinko podlijeme.

Na závěr zalijeme rostlinou smetanou, kterou necháme probublat.

Ideální příloha je rýže.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 30 min

Hodnocení

4.3x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie