úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Amálčiny jáhlové knedlíky se švestičkami

Amálčiny jáhlové knedlíky se švestičkami

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 45 min
Zařazení: Jáhly
Sladká jídla
Hodnocení:
Hodnotil 1 člověk
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: jáhly
bramborový škrob
švestky

třtinový cukr
bezlepkové máslo
švestkový kompot
Postup přípravy:

Jáhly spařím horkou vodou a uvařím. Nechám vychladnout. Zchladlou hmotu spolu s trochou bramborového škrobu zpracuji rukama v těsto, ze kterého vytvořím kuličky. Do nich pak zabalím švestku a uvařím v horké vodě.

Hotové knedlíky posypu třtinovým cukrem, poleji bezlepkovým máslem a švestkovým kompotem.

Jsou fakt výborné ;-).

Autorka: Jana Videnská

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte