úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepková rybízová buchta

Bezlepková rybízová buchta

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 50 min
Zařazení: Řezy
Hodnocení:
Hodnotili 3 lidé
Pro alergiky: Bez mléka
Bez lepku
Ingredience: Těsto:
250 g Schär Mix it
150 g cukru moučka
50 g tuku (např. Stella extra)
3 žloutky
3 polévkové lžíce vody
1/2 bezlepkového prášku do pečiva
voda (rostlinné mléko)

Sníh:
3 bílky
asi 100 g cukru moučky
skořice
rybíz
Postup přípravy:

Tuk, cukr, 3 polévkové lžíce vody a žloutky třeme do zesvětlání. Přidáme mouku a prášek do pečiva. Vodou, příp. rostlinným mlékem naředíme tak, aby šlo těsto vylít na plech. Zapečeme na 170 ° C asi 10 minut. Mezitím si ušleháme bílek, vmícháme cukr, skořici, rybíz a dáme na těsto. Pečeme asi 10 minut při 150 °.

Autor: voki

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte