úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepkové a bezmléčné bulky

Bezlepkové a bezmléčné bulky

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 2 h
Zařazení: Pečivo
Hodnocení:
Hodnotil 1 člověk
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 500 g bezlepkové mouky (já dala zelenou Jizerku)
450 ml vlažné vody
2 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
trochu cukru
pul kostky čerstvého droždí (já dala balíček sušeného)
semínka slunečnice,dýně...
Postup přípravy:

Do mísy jsem dala mouku a kvasnice a zalila vodou. Nechala vzejít kvásek a potom přidala vše ostatní.

Vypracovala těsto, kdyby se lepilo tak jsem přidala rýžovou mouku. Udělala bulky, dala na plech a nechala kynout cca 1 hodinu. Potřela vodou, posypala semínky slunečnice a předehřála troubu na 200 stupňů a dala péct. Asi  na 20 minut.

Autor: jita200

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte